Heeft u mooie natuurlijke nagels, maar moeite om uw nagels lang en sterk te houden? Dan kunt u d.m.v. gel uw nagels verstevigen. De nagels wordt opgebouwd met een bouwgel, nadat de gel is uitgehard onder de UV lamp, wordt de plaklaag verwijderd. Vervolgens worden de gelnagels door de nagelstyliste in model gevijld en voor een mooie afwerking wordt er nog een topgel aangebracht. Deze geeft een mooie natuurlijke glans aan uw nagels.

 

Met deze techniek kunnen alle nagels mooi op lengte blijven en mocht er toch een nagel breken, dan kan daar in de nagelstudio meteen een verlenging op gemaakt worden, zodat alle nagels weer even lang zijn.

 

Uw eigen nagels groeien door onder het laagje gel wat eerder op de nagels aangebracht is en daarom dienen de gelnagels om de 3 á 4 weken te worden bijgewerkt. Deze periode is afhankelijk van hoe snel u nagels groeien. De gel die op de natuurlijke nagel de gelnagel vormt, groeit gewoon mee met de natuurlijke nagel.

 

Bij de nabehandeling word een gedeelte van de “uitgegroeide” gelnagel van de nagels weg gevijld. Hierna worden de nagels stofvrij gemaakt en word er een nieuw laag gel aangebracht.

 

Omdat de gelnagels op de natuurlijke nagel meegroeien zit na verloop van tijd het het breekpunt van de nagel niet meer op de juiste plaats, waardoor de nagel eerder kan breken. Het is daarom belangrijk om niet te lang te wachten met de nabehandeling in mijn nagelstudio.

 

In mijn nagelstudio kunt u bij het verstevigen van uw nagels kunt u kiezen uit diverse mogelijkheden:

 

• nagelversteviging naturel

• nagelversteviging met french manicure

• nagelversteviging met colorgel

• nagelversteviging met lak