Terwijl we ons lichaam en gezicht rijkelijk insmeren met hydraterende en voedende crèmes, worden de handen nog wel eens vergeten. Deze komen veel in aanraking met kou, zonlicht, water en reinigingsmiddelen. De handen bevatten nauwelijks tot geen talg en drogen daarom snel uit.

Een regelmatige manicure is daarom geen overbodige luxe. Bovendien zijn goede producten voor thuisgebruik ook belangrijk.

Hygiëne vind ik erg belangrijk. Zo gebruik ik voor elke klant nieuwe vijlen. Na de behandeling worden de vijlen gedesinfecteerd en in een personele care box bewaard, met de naam van de cliënt erop.

U kunt kiezen voor korte en lange (luxe) behandelingen.

  • Mini-manicure: nagels vijlen, nagelriemen verzorgen en nagels lakken.
  • SPA-Manicure de Luxe: nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, scrubben, paraffine pakking, handmassage en nagels lakken.

Nagelriemen verzorgen Manicure soak bruisballetjes herstellen de vochtbalans, verzachten en voeden de huid & nagelriemen en hebben een witmakend effect op nagels.

Sea salt verwijdert dode huidcellen en laat een polijstend laagje achter op de huid, met hydraterende eigenschappen van Milk en Honey. Een perfect homogeen mengsel van Sea Salt en olie. Het Sea Salt lost volledig op zonder daarbij de poriën te verstoppen of droge korrels achter te laten.

Paraffine handpakking: Deze behandeling is een aanrader voor de winter. Paraffine is een soort kaarsvet. Als het warm wordt, dan smelt het tot een vloeibaar product, komt het weer in aanraking met de lucht, dan hardt het uit.

Dit product zit in een apparaat, waarin u uw handen onderdompelt nadat deze zijn behandeld met een voedende handserum. Na twee maal onderdompelen krijgt u plastic zakjes en warmte handschoenen aan, waardoor de warmte van de paraffine goed in de huid en handen door kan dringen. Nu kunt u 10 minuten ontspannen zitten, terwijl de paraffine zijn werking doet. Dit heeft vele voordelen. Uw poriën gaan goed open staan waardoor het product goed in uw huid kan trekken.

 

Als u last heeft van droge en beschadigde handen, met eventueel pijnlijke kloofjes, dan is dit zeker aan te raden. Het verzacht de opperhuid, stimuleert de doorbloeding, versterkt en verbetert het onderhuidse weefsel, verzacht de nagelriemen en pijnlijke spieren bij b.v. reuma. Na afloop wordt de paraffine verwijderd, en krijgt u een voedende handcrème ingemasseerd.